Search

UNG AGENDA PÅ FOLKEMØDET

Tuborgfondet og Folkemødet har indgået et partnerskab og vil over fem år engagere 18.000 unge i Folkemødet. Vi starter op i 2022. Den fælles ambition er at sikre unges repræsentation og styrke unges stemme på Folkemødet. Vi kalder det Ung Agenda.


Fremtiden tilhører unge, og derfor er det netop unge, der skal sætte dagsordenen.

Folkemødet er en af de største demokratiske begivenheder i Danmark. Der kommer mere end 60.000 borgere og beslutningstagere - fra statsministeren til Danmarksmesteren i debat - for at debattere vores demokrati og vores samfund. Der er mere end 2000 forskellige events om alt fra klimaudfordringer til mental sundhed. Unge skal være med til at sætte dagsordenen og bestemme retningen for vores samfund og demokrati. 

Tuborgfondet og Folkemødet vil engagere endnu flere unge i Folkemødet for at understøtte dialog på tværs af generationer. Det er ambitionen at sikre, at unges deltagelse bliver repræsentativ på Folkemødet. Kombinationen af en række forskellige indsatser skal inspirere til demokratisk engagement blandt unge og sikre, at unge selv kommer til orde på Folkemødet. Projektet skal bidrage til, at hver femte deltager på Folkemødet i 2026 vil være mellem 16-30 år. 

Har du yderligere spørgsmål til Ung Agenda, så send en mail til ungagenda@folkemoedet.dk 

UNG AGENDA GØR PLADS TIL UNGE PÅ FOLKEMØDET

Skal du være med til at udvikle på Ung Agenda, fx i et advisory board eller som frivillig?
Så send en mail til projektleder, Signe Thydal - signe@folkemoedet.dk 

 

FAKTA 

  • Tuborgfondet og Folkemødet har indgået et partnerskab med ambition om over de næste fem år at engagere 18.000 unge i Folkemødet. 

  • Ung Agenda gør plads til unges events, og skaber et nyt campområde, hvor 1500 unge allerede i 2022 kan overnatte og mødes på tværs under Folkemødet. 

  • Tuborgfondet støtter projektet med 8,6 mio. kr. i perioden 2022-2026.