Search

TRANSPORT & PARKERING

Hvordan kommer jeg til Folkemødet? Hvordan kommer jeg rundt på Bornholm under Folkemødet? Hvordan og hvornår kan jeg få adgang til det afspærrede område?
Her på siden finder du al den information om transport til, fra og under Folkemødet, som du har brug for.


SÅDAN KOMMER DU TIL BORNHOLM

Tag færgen til Bornholm

Har du egen bil eller anden mulighed for selv at blive fragtet til Sverige, kan Bornholmslinjen sejle dig direkte videre fra Ystad til Rønne.
Bornholmslinjen tilbyder en række afgange fra Ystad til Rønne i dagene omkring Folkemødet, men der er også mulighed for at hoppe på natfærgen i Køge - med eller uden bil – som ligeledes fragter dig hele vejen til Rønne.

Book din billet til Bornholmslinjen her.

Bus fra København til Rønne

Lader du bilen stå derhjemme, er det muligt at stige på bussen i København og blive transporteret hele vejen til Rønne. Du kan benytte dig af følgende busselskaber:

Kombardo Expressen
Bornholmerbussen
Rute 700

Tag flyet til Bornholm

Du kan flyve med DAT direkte til Rønne fra hele Danmark. DAT tilbyder mange daglige afgange fra København, Billund, Aalborg og Aarhus med priser fra 333,- kr. en vej.

Du kan booke din billet til DAT her.

Safe travel with DAT
Sundhed og sikkerhed for DATs kunder og besætning er den største prioritet. Især under coronavirus-epidemien er opmærksomhed omkring renlighed og hygiejne et vigtigt emne under deres daglige flyvninger.

Læs mere her.

 

TRAFIK OG TRANSPORT PÅ BORNHOLM

BAT - DIN BUS PÅ BORNHOLM

Til Folkemødet 2022 kører BAT med ekstra busser for at bringe passagerer fra havn og lufthavn til Folkemødet. Dertil kører BAT passagerer fra Folkemødet og hjem - eller tilbage til havn og lufthavn. Der er også ekstra transport fra Dueodde via Nexø, Svaneke og Gudhjem til Folkemødet.

Desuden kører BAT anderledes gennem Slotslyngen til og fra Sandvig.

De ordinære ruter kører efter køreplanen.

Læs mere om ruter, hvordan du køber billet mv. på BAT's hjemmeside

P-PLADSER VED FOLKEMØDET

I forbindelse med Folkemødet etableres offentlige p-pladser i udkanten af Allinge By. 
På P1 og P2, med adgang fra Pilegade, er der 2.500 p-pladser
På P3, med adgang fra Nordre Borrelyngvej via ny adgangsvej, er der 1.600 p-pladser

Handicapparkering
Der er handicapparkering ved Kæmpestranden og på parkeringspladsen ved Kongeskærskolen. Tilgangen til handicapparkeringen ved Kongeskærskolen kan alene ske ved indkørsel via Slotslyngvej over Sandvig og videre ad Strandvejen mod Allinge.