Search

OVERNATNING

Med tusindvis af debatter, talks og kulturelle arrangementer er der meget at opleve på Folkemødet. Derfor deltager de fleste flere dage. Heldigvis kan Bornholm tilbyde overnatning til mange mennesker. Her på siden finder du information om overnatningsmuligheder, vejledende priser og bliver guidet videre til at finde en sengeplads ifm. Folkemødet.


På Bornholm findes der overnatningsmuligheder på hele øen. Hoteller, pensionater, vandrehjem, ferielejligheder, sommerhuse, campingpladser og meget mere. Destination Bornholm har samlet en oversigt over de forskellige overnatningsmuligheder på hele Bornholm: Overnatning til Folkemødet

Udover de eksisterende tilbud, opretter Folkemødet også egne camps med festivalnær overnatning. Læs mere om Folkemødets egne camps, øvrige overnatningsmuligheder samt vejledende priser nedenfor.

Du behøver ikke sove i Allinge
Selvom Folkemødet foregår i Allinge, kan du sagtens overnatte på resten af øen. Der er nemlig ikke langt fra den ene ende til den anden. Med gode busforbindelser fra hele øen til og fra Allinge og særlige p-pladser udenfor festivalpladsen i Allinge, er det nemt at komme til og fra Folkemødet. Læs mere om transportmulighederne her.

CAMP UNG AGENDA

TIPI FOLKECAMP

SLÅ EGET TELT OP

ONE NIGHT IN ALLINE


CAMP UNG AGENDA

Camp Ung Agenda er Folkemødets tilbud til unge der gerne vil deltage på Folkemødet. Med plads til flere tusind unge gæster, toilet- og badevogne, stort fællestelt og mulighed for tilkøb af morgen- og aftensmad, har Camp Ung Agenda alt hvad man skal bruge for at deltage på Folkemødet. Du skal blot medbringe dit eget telte til teltlejren, sovepose og godt humør. 

Du kan både købe pakkerejser, hvor du får plads på campen, samt transport tur/retur København-Folkemødet, eller vælge kun at booke plads på campen uden transport.

Det er endnu muligt at booke plads på Camp Ung Agenda. Skriv dig op til mere information vedr. Folkemødets camps - og tilmeld dig også gerne Folkemødets nyhedsbrev.

FOLKECAMP

Folkecampen er Folkemødets egen camp, som er placeret tæt på festivalområdet. Her opstiller vi en række glamping tipi-telte til to eller fire personer samt toilet- og badevogne. Med overnatning på Folkecampen er du klar til en fantastisk folkemødeoplevelse, hvor du kan gå til og fra de mange aktiviteter, politiske debatter og talks.

Det er endnu muligt at booke plads på Folkecampen. Skriv dig op til mere information vedr. Folkemødets camps - og tilmeld dig også gerne Folkemødets nyhedsbrev.

SLÅ EGET TELT OP

På Folkecampen er det muligt at slå eget telt op. Campen er placeret tæt på festivalområdet og indeholder toilet- og badevogne. Med overnatning på Folkecampen er du klar til en fantastisk folkemødeoplevelse, hvor du kan gå til og fra de mange aktiviteter, politiske debatter og talks.

Det er endnu muligt at booke plads på Folkecampen. Skriv dig op til mere information vedr. Folkemødets camps - og tilmeld dig også gerne Folkemødets nyhedsbrev.

ONE NIGHT IN ALLINGE

Har du ikke mulighed for at deltage alle dage? Bare rolig. På Folkecampen har vi et begrænset antal tipier der kan bookes for en enkelt nat. Campen er placeret tæt på festivalområdet og indeholder toilet- og badevogne, så du kan få mest ud af din folkemødetur.

Det er endnu muligt at booke plads på Folkecampen. Skriv dig op til mere information vedr. Folkemødets camps - og tilmeld dig også gerne Folkemødets nyhedsbrev.


OVERNATNING UNDER FOLKEMØDET

Bornholm byder på mange forskellige muligheder for overnatning over hele øen. Se oversigten fra Destination Bornholm over alle mulighederne: Overnatning til Folkemødet

Her kan du sortere efter kategori og hvor på øen, du er interesseret I at være og efterfølgende kontakte stederne direkte for at høre om de har noget ledigt.


FOLKEMØDEOVERNATNING.DK

www.folkemoedeovernatning.dk er en uafhængig side der faciliterer overnatning i forbindelse med Folkemødet. Her kan du leje dit hus, sommerhus, værelse el.lign. ud - eller du kan se hvad der er af ledige boliger.

Følg også med på Facebook
folkemoedeovernatning.dk har også en FB-gruppe hvor mange overnatningsmuligheder deles. Den finder du her: Folkemøde overnatning Facebook


VEJLEDENDE PRISER

Foreningen Folkemødet har udarbejdet en prisvejledning på overnatning under Folkemødet. Vejledningen kan bruges som potentiel lejer eller udlejer. Nedenstående skal udelukkende ses som vejledende priser, da mange faktorer kan spille ind.

Generelt
Helt overordnet er der selvfølgelig størst efterspørgsel på sengepladser tæt på festivalområdet. Man skal derfor tage højde for:

Boligens afstand til festivalpladsen
Antal sengepladser og badeværelser
Udlejningsperioden

De fleste gæster ankommer onsdag og torsdag i uge 24 og rejser hjem igen lørdag og søndag. Dog er der mange, der er interesserede i at ankomme før eller tage hjem senere. Hvis du ønsker at leje ud, er et godt råd derfor at være fleksibel ift., hvilke dage du vil leje din bolig ud.


Vejledende priser ved leje af professionel overnatning
Med udgangspunkt i CRT’s analyse af bl.a. overnatningspriser under Folkemødet (læs hele analysen her) kan man som lejer forvente følgende priser:

Feriehuse per uge (oftest lør-lør / søn-søn, dog mulighed for specifikke dage hos nogle udbydere) 7.500-14.500 kr.
Pensionat-/hotelværelser per seng per nat 700-1.100 kr.

Vejledende priser ved leje/udlejning af privat bolig
Lejlighed for en familie 4-9.000 kr. (for perioden onsdag-søndag)
Villa/hus 4+ personer 9-15.000 kr. (for perioden onsdag-søndag)
Villa/hus 7+ personer 12-25.000 kr. (for perioden onsdag-søndag)
Campingvogn/el.lign. 2+ personer 2-4.000 kr. (for perioden onsdag-søndag)

For enklere overnatning på madras, gæsteværelse m.v. er en rimelig pris 300-700 kr. per nat per person (denne pris tager udgangspunkt i, at der er er adgang til toilet og bad)

Dertil kan komme udgift for slutrengøring og sengelinned, da ikke alle indregner dette i prisen. For slutrengøring afhænger det selvfølgelig af størrelsen på boligen, men en pris mellem 500-1.000 kr. er forventelig. Sengelinned varierer også, men ligger typisk mellem 50-150 kr. per person.


VIL DU LEJE UD?

Mange bornholmere lejer deres hus, gæsteværelse, camping el.lign. ud i Folkemødedagene. Ønsker du at leje ud, kan du benytte Folkemødets prisvejledning som rettesnor for, hvad du kan tage for din bolig.

Hvor kan du leje dit hus ud?
Der findes en række hjemmesider, hvor man lægge sit hus op og gøre opmærksom på muligheden.

Bornholmermarked
Folkemødeovernatning
AirBnB