Search

INDSAMLING OG BRUG AF DATA

Læs mere om hvordan vi indsamler og bruger data, når du opretter dig som bruger på folkemødet.dk samt vores forskningssamarbejde med DISTRACT på Københavns Universitet.


Som en del af Folkemødets arbejde, indsamler og opbevarer vi de informationer du angiver ved brugeroprettelse, herunder navn, postnummer (valgfrit), fødselsår (valgfrit) og e-mail. Vi bruger disse data til at lave analyser, der kan være med til at gøre Folkemødet bedre år for år. En del af dette arbejde involverer at kontakte brugere, der har givet eksplicit tilladelse til dette, med nyheder og muligheder for at deltage i undersøgelser.

I år samarbejder vi med DISTRACT projektet på Københavns Universitet. Det betyder at forskerne får adgang til vores data, samt at Folkemødet kan sende undersøgelser ud på vegne af dem. Ligeledes udarbejder vi hvert år den årlige Folkemødeanalyse i samarbejde med Operate, der undersøger gæster og arrangørers deltagelse på Folkemødet.

Du kan altid få slettet dine data fra vores system, eller trække din tilladelse til kontakt tilbage, ved at slette din bruger eller redigere i "min profil".

Når du opretter en bruger på folkemødet.dk accepterer du ovenstående vilkår.


Folkemødets samarbejde med DISTRACT på Københavns Universitet

Folkemødet samarbejder i år med forskningsprojektet DISTRACT fra Copenhagen Center for Social data Science, Københavns Universitet. Projektet undersøger opmærksomhedsdynamikker og sociale netværk i forbindelse med store politiske begivenheder i Danmark.

Forskerne indsamler forskellige typer data under Folkemødet med henblik på at opnå ny samfundsvidenskabelig viden samt forbedre betingelserne for demokratisk offentlig debat.

Der indsamles dels kvalitative data via brug af etnografiske metoder samt kvantitative data via ved brug af bl.a. digitale målinger, fysiske sensorer og spørgeskemaundersøgelser.

De pågældende data indsamles, opbevares og analyseres i henhold til dansk persondatalov og GDPR.

Læs mere om DISTRACT her