Search

Overblik over Folkemødet 2024

Her får du et hurtigt overblik over Folkemødet 2024 samt relevante links til program, scener, transport, spisesteder og meget mere. Overblikket opdateres løbende. 

Kort over Folkemødet

På vores festivalkort kan du finde de 200 eventsteder og scener, et væld af forskellige madboder, barer og kaffevogne, samt praktiske faciliteter som toiletter og infocentre.

https://folkemoedet.dk/praktisk/kort-over-folkemodet/

Du kan også hente kortet sammen med vores flyer hos Folkemødets infocentre

Søg i programmet for Folkemødet

Folkemødet har i 2024 3400 events, som du kan søge i på vores hjemmeside eller på vores app. Søg efter dag og tidspunkt, fritekst, arrangør, eventtitel, beskrivelse, tema, eventtype eller lokation

Søg her på hjemmesiden 

Eller hent appen:

Hovedsceneprogrammet

Her kan du så, hvad der er programmet på Folkemødets største scene, hvor Søren Pind er årets vært.

Se programmet for hovedscenen

Forskningsscenen

Forskningsscenen, støttet af Carlsbergfondet, fremmer videnskabelig viden i den demokratiske samtale og publikumsinvolvering. Programmet inkluderer prisvindende forskere som Eske Willerslev, Bente Klarlund Pedersen og Anja C. Andersen. Oplev også en Nobelpris-talk med Morten Meldal og DRTV’s Ph.D Cup 2024, 'Forskerfesten'.

Se programmet for Forskningsscenen

Folkemødets Fællesscene og debattelte

Folkemødets Fællesscene og debattelte er for arrangører, der ønsker at fokusere deres ressourcer på at afholde enkelte events i stedet for at have et fast eventsted alle dage.

Læs mere om de forskellige debattelte på Folkemødet 2024

Se programmet for Fællesscenen

Mad og drikke

Rundt på pladsen findes mange madboder og barer. Udover Allinges faste restauranter er der også flere lækre pop-up spisesteder.

Læs mere om Folkemødets spisesteder her

Busser

BATs busser kører som normalt under Folkemødeugen 10.-16. juni 2024 med mindre ændringer på ruterne 1, 2 og 10 nær Allinge. Ekstra busser, skiltet som rute 7 og 8/Folkemødet, indsættes 13.-16. juni, og deres tider kan ses på Rejseplanens app og hjemmeside, som er opdateret med de nyeste oplysninger.

Tjek rejseplanen.dk og læs mere på BAT’s hjemmeside

Tilgængelighed

Vi arbejder for at gøre Folkemødet tilgængeligt for alle, så alle kan deltage i den demokratiske samtale på lige vilkår. Vi stræber efter at sikre et inkluderende miljø og fjerne barrierer for fysisk, mental og social deltagelse.

Læs mere om tilgængelighed

Ung Agenda

Ung Agenda er et initiativ på Folkemødet med støtte fra Tuborgondet. Ung Agenda er med til at sikre, at over 4000 unge kan deltage i Folkemødet, og giver de unge mulighed for at deltage i samtaler, møder, workshops, debatter, paneldiskussioner og alle mulige andre events på Folkemødet.

Læs mere om Ung Agenda

Frivillige

Hundredevis af frivillige hjælper hvert år til med opbygningen, afviklingen og nedtagningen af Folkemødet.

Læs mere om frivillige

De deltager på Folkemødet

Folkemødet skabes i samarbejde med foreninger, virksomheder, interesseorganisationer og politiske partier. Her er en liste over dem, der deltager med eventsteder på Folkemødet 2024.

Se Folkemødets arrangører