Search

BLIV FRIVILLIG

Drømmer du om at blive en del af et unikt fællesskab i demokratiets tjeneste, så bliv frivillig på Folkemødet!


Intet Folkemøde uden frivillige - vi ser frem til at se jer i 2024!

Intet Folkemøde uden frivillige. Hvert år deltager engagerede frivillige fra hele landet, når vi skaber Danmarks største demokratifestival. Her bidrager alle med at styrke vores demokrati og skabe de bedste rammer for den vigtige demokratiske samtale, der foregår på Folkemødet. Vi ville ikke være i stand til at stable hele Danmarks demokratifestival på benene uden hjælp fra de mange dedikerede og dygtige frivillige.

I 2024 afholdes Folkemødet den 13.-15. juni.

Du kan første tilmelde dig som frivillig på Folkemødet '24 i starten af 2024. Men indtil da kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev for frivillige - så modtager du besked når vi åbner for ansøgning og mere information om det at være frivillig på Folkemødet. 

Tilmeld dig Folkemødets nyhedsbrev for frivillige

Hvad laver man som frivillig på Folkemødet?

Opgaverne er mange og varierede, ligesom vores frivillige. Der findes mange forskellige hold, som man kan blive en del af. Alt fra miljøguider som sikrer en ren og bæredygtig festival, til barcrew som sørger for festen. 

Udover at hjælpe til med at skabe Folkemødet, bliver man som frivillig også en del af et fantastisk fællesskab frivillige i mellem. 

Vi har også brug for hjælp før og efter Folkemødet

Det største arbejde ligger selvfølgelig i uge 24, hvor vi afholder Folkemødet. Men vi har både brug for hjælp før og efter festivalen, og også på andre tider af året. Så tag gerne fat i os for at høre mere om mulighederne for at bidrage hele året rundt. Du finder kontaktinformationer herunder. 

Kost og logi

Vi sørger selvfølgelig for kost og logi under folkemødet. Vi spiser i Nordlandshallen sammen med resten af holdet bag Folkemødet.

Overnatning

Som frivillig har du tre muligheder for overnatning under Folkemødet.

  1. Du kan selv tage telt med og få en gratis teltplads på en af Folkemødets camps.

  2. Du kan sove på Kongeskærskolen med nogle af de andre frivillige. Her overnatter man i skolens klasselokaler og gymnastiksal - med mulighed for kønsfordeling.

  3. Du kan selv sørge for overnatning (f.eks. med venner, dit eget sommerhus eller hvis du allerede bor på Bornholm).

 

Transport 

Vi sørger for transport fra København til/fra Allinge. Frivilligtransporten til Folkemødet 2024 bliver fra København onsdag den 12. juni, med hjemrejse søndag den 16. juni.

Mere information kommer tættere på Folkemødet.

Kontakt os

Har du problemer med at ansøge eller yderligere spørgsmål, hører vi altid gerne fra dig.
Du kan kontakte os på frivillig@folkemoedet.dk.